Wie ben ik?

Beste bezoeker,

Profielfoto  Hartelijk dank dat u van mijn website gebruik wilt maken. Ik zal mijzelf kort voorstellen. Ik ben Evert Meijer en ben geboren en opgegroeid in Elspeet. Nu ik getrouwd ben met Laura woon ik in Ermelo.

Toen ik 17 was, heeft God mijn hart ingewonnen om Hem met heel mijn leven te dienen. Ik ben elke dag dankbaar dat ik Jezus heb leren kennen en Hem ben gaan volgen. Een onvervulbare leegte in mijn leven heeft Hij vervuld. Een doelloos en onrustig leven heeft Hij zin gegeven. Het leven met en voor God is écht leven! Het is daarom mijn grootste verlangen dat zoveel mogelijk mensen Jezus leren kennen en volgen. Ik weet me door God geroepen en gedreven om daar mijn leven aan toe te wijden.

Van september 2014 tot juli 2017 heb ik theologie gestudeerd aan de Theologische Universiteit van Apeldoorn. Hier heb ik mijn bachelor gehaald. Hierna ben ik vanaf september 2017 de master gemeentepredikant aan de Protestantse Theologische Universiteit in Amsterdam gaan doen. Ik heb deze master zojuist (augustus 2020) afgerond en hoop binnenkort beroepbaar te worden binnen de Protestantse Kerk in Nederland.

Een paar jaar geleden (2014) ben ik begonnen met het opstarten en leiden van Bijbelstudie- en gebedsgroepen. Ik heb in deze jaren mogen zien dat God leeft en werkt. Hij heeft vele harten en levens van mensen totaal vernieuwd! Ik geef in Elspeet sinds september 2017 de cursus Veritas. Het doel van deze cursus is het beter begrijpen, toepassen en doorgeven van de boodschap(pen) van heel de Bijbel.

Op dit moment ben ik pastoraal medewerker in de Nieuwe Kerk in Ermelo en geef ik catechisatie aan de jongeren in Lopikerkapel en Putten. Ik vind het ook mooi om gesprekken te voeren met buiten-kerkelijken om ook hen het goede nieuws te vertellen. Het is mijn verlangen dat ook deze site mag bijdragen aan het doorgeven van de heerlijke boodschap van de Bijbel en dat ook u Jezus (beter) zult leren kennen en volgen!

Mocht u vragen hebben, mij willen spreken of uitnodigen om ergens te komen (s)preken dan kunt u via deze link contact met mij opnemen.

Vriendelijke groet,
Evert Meijer